Wie zijn wij

Ben en LizTexeltassen importeert en verkoopt modieuze en aparte tassen via markten en beurzen. Het is een eigenzinnig bedrijf dat zich al geruime tijd bezighoudt met de in- en verkoop van tassen en portemonnees.

"Wij volgen de tassenmode op de voet en kopen regelmatig in Parijs onze tassen in. Verder vullen we de collectie aan met mooie tassen van onder andere Enrico Benetti, Daniel Ray en Leather Design. Daardoor vind je bij Texeltassen niet de standaardtassen die je overal ziet. Onze tassen zijn net even anders. Met leuke details en grappige accenten. Modieus, betaalbaar en praktisch. Maar vooral apart.", aldus Liz Gedikink.

Ben Haak: "Ook zijn we gespecialiseerd in portemonnees. Met een collectie van meer dan 150 soorten grijp je bij ons niet gauw mis. Portemonnees van o.a. Enrico Benetti, Daniel Ray en Leather Design."

Waarom Texeltassen?

Als eilandbewoners zijn Texelaars meer dan gemiddeld op zichzelf aangewezen. Eilanders werden daardoor gestimuleerd tot creativiteit en vindingrijkheid. Niet voor niets wonen op Texel veel kunstenaars en andere creatievelingen. Zij vinden inspiratie in de bijzondere natuur.

Al eeuwen terug  leerden de eilanders kieskeurig en selectief te zijn. Alle koopvaardijschepen kwamen in de VOC-tijd via Texel terug naar Nederland. Vol beladen met de mooiste producten uit alle windstreken. Zo ontwikkelden Texelaars een neusje voor mooie dingen. Die eigenschappen hebben we nog steeds. En daarom vind je bij Texeltassen de tas en portemonnee die precies bij jou past.